Menu's

Elk seizoen kook ik weer wat anders! Hieronder volgt een selectie voor de lente, zomer, herfst en winter.

•	Witte Asperges – Gerookte Forel – Radijs – Sinaasappelboter – Dille

Lente 

  • Witte Asperges – Ei – Sinaasappelboter - Radijs – Dille
  • Carpaccio van Lentegroenten met Texelse schapenkaas - Dragonolie


  • Zeebaars met Saffraan Hollandaise – Spinazie - Zeekraal – Polenta – Dille 
  • Lamsnek (24u) met Rode Wijnjus - Polenta – Groene Asperges – Amandel 
  • Gegrilde Eendenborst met Kersenjus -  Groene Asperge – Verse tuinbonen - Krieltje


  • Île flottante (gepocheerd eiwitschuim in vanillesaus met caramelsaus en amandel)
  • Citroen-Kardemom Panna Cotta - Rabarber – Pistache

 


Zomer

  • Aubergine Harissa – Labneh – Pijnboompitten – Radicchio – Lenteui – Korianderolie
  • Courgette Carpaccio – Ricotta – Dragon – Gefrituurde Kappers -  Gazpachosorbet – Pijnboompitten
  • Gebrande Makreel in Karnemelk/Mieriksworteldressing– Komkommer – Dille


  • Zalmfilet met Salsa Verde – Mais – Aubergine - Aardappeltje
  • Entrecôte -  Romescosaus – Artisjok – Tabouleh


  • Moelleux van chocola  met vanillesaus + zomerfruit
  • Pavlova – Aardbei en Framboos – Basilicumolie

Herfst

 

  • Aardpeer - Paddenstoelen – 64°C Eidooier - Truffel  - Sjalot – Bieslook
  • Huisgerookte Forel -  ZuurkoolAppelChutney – Rammenas - Mierikswortelvinaigrette 


  • Tarbot met Bisquesaus -  Cavolo Nero – Schorseneren – Aardappelpuree
  • Tagliata di Manzo (Entrecôte/ Balsamico /Rucola /Parmezaan) – Creamy Pompoenpuree
  • Kwartel met druiven - Polenta – Pompoenbeignets


  • Brusselse Wafel – Gepocheerde peer – Vanille- ijs - Chocoladesaus
  • Tarte Tatin van Appel en Peer – Crème Fraîche - Amandel


Winter

 

  • Ravioli van Schorseneren en Ricotta – Gerookte boter -  Bieslook – Hazelnoot
  • Cremeuse van aardpeer – Coquille - Truffel - Macadamia


  • Gegrilde  tonijn met Miso en Sesam – Avocado – Rode Biet - Shitake – Waterkers
  • Parelhoen met Jus van Eekhoorntjesbrood – Stoofpeertje – Gratin Dauphinois – Aardpeerchips 


  • Gekaramelliseerde sinaasappel met munt, sorbetijs van sinaasappel en kardamom, sesamkletskop  en mascarpone
  • Citroen Meringue taart met glaasje huisgemaakte limoncello