Menu's
Elk seizoen kook ik weer wat anders! Hieronder volgt een selectie voor de lente, zomer, herfst en winter.
Lente
- Witte Asperges – Ei – Sinaasappelboter - Radijs – Dille
- Carpaccio van Lentegroenten met Texelse schapenkaas - Dragonolie
- Zeebaars met Saffraan Hollandaise – Spinazie - Zeekraal – Polenta – Dille
- Lamsnek (24u) met Rode Wijnjus - Polenta – Groene Asperges – Amandel
- Gegrilde Eendenborst met Kersenjus - Groene Asperge – Verse tuinbonen - Krieltje
- Île flottante (gepocheerd eiwitschuim in vanillesaus met caramelsaus en amandel)
- Citroen-Kardemom Panna Cotta - Rabarber – Pistache
Zomer
- Aubergine Harissa – Labneh – Pijnboompitten – Radicchio – Lenteui – Korianderolie
- Courgette Carpaccio – Ricotta – Dragon – Gefrituurde Kappers - Gazpachosorbet – Pijnboompitten
- Gebrande Makreel in Karnemelk/Mieriksworteldressing– Komkommer – Dille
- Zalmfilet met Salsa Verde – Mais – Aubergine - Aardappeltje
- Entrecôte - Romescosaus – Artisjok – Tabouleh
- Moelleux van chocola met vanillesaus + zomerfruit
- Pavlova – Aardbei en Framboos – Basilicumolie
Herfst
- Aardpeer - Paddenstoelen – 64°C Eidooier - Truffel - Sjalot – Bieslook
- Huisgerookte Forel - ZuurkoolAppelChutney – Rammenas - Mierikswortelvinaigrette
- Tarbot met Bisquesaus - Cavolo Nero – Schorseneren – Aardappelpuree
- Tagliata di Manzo (Entrecôte/ Balsamico /Rucola /Parmezaan) – Creamy Pompoenpuree
- Kwartel met druiven - Polenta – Pompoenbeignets
- Brusselse Wafel – Gepocheerde peer – Vanille- ijs - Chocoladesaus
- Tarte Tatin van Appel en Peer – Crème Fraîche - Amandel
Winter
- Ravioli van Schorseneren en Ricotta – Gerookte boter - Bieslook – Hazelnoot
- Cremeuse van aardpeer – Coquille - Truffel - Macadamia
- Gegrilde tonijn met Miso en Sesam – Avocado – Rode Biet - Shitake – Waterkers
- Parelhoen met Jus van Eekhoorntjesbrood – Stoofpeertje – Gratin Dauphinois – Aardpeerchips
- Gekaramelliseerde sinaasappel met munt, sorbetijs van sinaasappel en kardamom, sesamkletskop en mascarpone
- Citroen Meringue taart met glaasje huisgemaakte limoncello