Foto's

Amuses

Amuse Mosselen
Amuse Vichyssoise
Amuse Eend Vijg
Amuse Octopus
Amuse Oeuf Mayonaise
Amuse Gazpacho
Amuse Sushi
Amuse Crostini Nectarine Mozzarella

Voor- en tussengerechten

Carpaccio Lente Groente Schapenkaas
Aubergine Harissa Labneh
Gerookte Forel Mierikswortel
•	Coquille Saint Jaques – Avocado – Dragon – Cantharellen – Crème Fraiche – Zeekraal
Carpaccio courgette Ricotta Dragon GAzpacho sorbet
Aardpeer Eidooier Paddenstoelen
coquille
Octopus paprika antiboise
Avocado tartaar
Zalm Carpaccio
Asperge soep kwartel
Ravioli schorseneren

Hoofdgerechten

tonijn miso avocado biet waterkers
pithiviers
eend pompoen eekhoorntjesbrood
•	Hert – Schorsenerenpuree - Groene Kool – Gnocchi - Stoofpeer – Sjalotjes -SalieJus
zeebaars Saffraan hollandaise polenta
•	Buikspek – Artisjok – Groene Asperge – Bloemkool - Aardappelmousseline
•	Eendenborst – Aubergine – Salsa Verde – Kersen – Tuinbonen en Erwten
Kwartel druiven polenta
Tagliata pompoenpuree entrecote
Parelhoenbout gratin dauphinois

Desserts

rabarber
pavlova rabarber
moelleux au chocolat
Pavlova aarbdei framboos
Panna cotta rabarber
•	Munster – Mirabellen – Komijn
•	Île flottante (gepocheerd eiwitschuim in vanillesaus met caramelsaus en amandel
Tiramisu van zomerfruit
•	Brusselse Wafel  – Butterscotchsaus – Perensorbetijs - Pistache
•	Gekaramelliseerde sinaasappel met munt, sorbetijs van sinaasappel en kardemom, sesamkletskop

Tafels

table tafel
Tafel voor vier personen
Tafel voor 10 personen
21 diner
Tafel voor twaalf in Kralingen
Tafel voor 20 in Kudelstaart
Tafel voor 24 Kerstdiner
Duurzaam diner in de koopgoot
huiskamerrestaurant

Barbara aan het werk